X
GO

Vacature leraar natuurkunde

Wegens de vervanging van zwangerschapsverlof is het Novalis College op zoek naar een leraar natuurkunde 1ste graads of in opleiding.
Het betreft een vacature vanaf 17 januari 2019, voor zes lesuren vooralsnog verdeeld over de donderdag en vrijdag. De vervanging duurt tot 5 juli 2019.

Mocht je interesse hebben, dan ontvangen wij graag een sollicitatiebrief met CV voor 21 oktober as.
Je kunt de brief en CV sturen naar f.helling@sgvvs.nl.

Vacature maatschappijleer en aardrijkskunde

Per 5 november 2018 is er een vacature, wegens zwangerschapsverlof, voor maatschappijleer en aardrijkskunde. Het betreft 4 lesuren maatschappijleer, 2 lesuren aardrijkskunde en 2 keer een periode aardrijkskunde. Alle lessen worden gegeven aan vmbo-t klassen. De aanstellingsomvang is circa 0,3 wtf. De vervanging duurt tot ongeveer 11 maart 2019.

Reacties graag voor 23 oktober as. naar f.helling@sgvvs.nl. Indien u vragen heeft over de vacature, graag een mail sturen naar f.helling@sgvvs.nl

Vacature Voorzitter Raad van Toezicht

Stichting Scholengemeenschap voor vrijeschoolonderwijs te Nijmegen is, i.v.m. verstrijken laatste zittingsperiode, op zoek naar een

Voorzitter Raad van Toezicht

met bestuurlijke ervaring, een eigentijdse visie op de vrijeschoolpedagogiek en het antroposofisch mensbeeld in een veranderende wereld.

De profielschets kunt u downloaden van www.sgvvs.nl.