X
GO

Vacatures

Het Novalis College is een school voor voortgezet vrijeschoolonderwijs in Eindhoven. De school is gehuisvest in een nieuw, milieuvriendelijk gebouw en telt 580 leerlingen. De school biedt vrijeschoolonderwijs aan op vmbo-t, havo- en vwo-niveau. Tevens is in de school een klas met zmlk-leerlingen geïntegreerd.

 

Vacature receptioniste/administratief medewerker

580 leerlingen van het Novalis College in Eindhoven zoeken een receptioniste/administratief medewerker. . Ben je hulpvaardig, stressbestendig en accuraat en wil je een belangrijke bijdrage leveren aan het onderwijs?
Solliciteer nu!

Novalis College

Het Novalis College is een school voor voortgezet vrijeschoolonderwijs in Eindhoven. De school is gehuisvest in een nieuw, milieuvriendelijk gebouw en telt 580 leerlingen. Hier bieden we vrijeschoolonderwijs aan op vmbo-t, havo- en vwo-niveau en er is tevens een klas met zmlk-leerlingen.

Wat ga je doen?

Als receptioniste/administratief medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor de leerlingen, ouders en bezoekers op onze school. Je neemt de telefoon aan, beantwoordt vragen en verwijst door en je registreert absentiemeldingen in Magister en ondersteunt en coördineert bij het opvolgen van de absentiemeldingen.
Daarnaast verzorg je periodieke rapportages en houd je diverse dossiers bij en ondersteun je bij diverse administratieve werkzaamheden in de backoffice. Je verleent hulp bij calamiteiten, EHBO en BHV.
Als receptioniste/administratief medewerker heb je verantwoordelijkheden in de facilitaire dienst en de pedagogische ondersteuning aan leerlingen en collega’s. Je werkt soms dus ook ‘s avonds of in het weekend.
Je bent een gastheer/gastvrouw van de school.

Wij zijn op zoek naar een receptioniste/administratief medewerker met:

  • een afgeronde opleiding administratief medewerker niveau 3
  • ervaring met routinematige werkzaamheden en telefooncentrales
  • ervaring met geautomatiseerde systemen zoals Magister
  • ervaring met administratieve werkzaamheden
  • EHBO, BHV diploma’s of bereid deze te behalen
  • goede sociale en communicatieve vaardigheden
  • inzicht in de organisatie van een onderwijsinstelling
  • affiniteit met het vrijeschoolonderwijs

Wij bieden jou

Een dienstverband voor 0,8 FTE en een afwisselende baan in het voortgezet vrijeschoolonderwijs in Eindhoven. Het is een tijdelijke functie voor een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden conform cao VO en je wordt ingeschaald in schaal 5 (cao VO). Het salaris is afhankelijk van opleiding(en) en ervaring.

Interesse?

Stuur jouw motivatiebrief en cv uiterlijk 15 oktober Thessa Lookman, t.lookman@novalis.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je haar ook mailen. We kijken uit naar je sollicitatie!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!