X
GO

Speciale Programma’s

Wij willen onze leerlingen blijven motiveren en uitdagen zodat zij zo breed mogelijk kunnen ontdekken waar hun interesses en kwaliteiten liggen. Daarom organiseren wij, buiten ons reguliere lesprogramma, activiteiten die hierbij aansluiten. Hieronder een ‘greep’ uit mogelijkheden die wij jaarlijks aanbieden:

 

Cambridge English

De Engelse taal horen en lezen wij steeds meer om ons heen. Heb jij de ambitie om later in het buitenland te gaan studeren of stage te lopen? Of zoek je simpelweg meer uitdaging in het leren van de Engelse taal? Dan zou Cambridge English iets voor jou kunnen zijn. Wij bieden deze lessen aan naast onze eigen lessen. Door deel te nemen aan deze leerlijn kan je het internationaal erkende Cambridge Certificate behalen.

 

Brest-Frankrijk

Wil jij graag de Franse taal en cultuur beter leren kennen? Laat je hierin dan onderdompelen tijdens onze reis naar Brest in het noordwesten van Frankrijk. Al voordat de uitwisseling begint, koppelen wij jou aan een leerling uit Brest. Jullie corresponderen in het Frans voor een eerste kennismaking. In Frankrijk logeer jij bij deze leerling en in Nederland logeert deze leerling bij jou. Jullie nemen elkaar mee naar school, ontmoeten familie en vrienden en laten de omgeving zien.

Deze reis is bestemd voor leerlingen uit klas 9.

Brest

 

Pskov-Rusland

Ben jij avontuurlijk aangelegd en durf je naar een land waar jij de taal niet of nauwelijks kunt lezen en spreken? Dan zou ons uitwisselingsprogramma met een school in Pskov iets voor jou kunnen zijn. Al voordat de uitwisseling begint, koppelen wij jou aan een leerling uit Pskov. Jullie corresponderen in het Engels voor een eerste kennismaking. In Rusland logeer jij bij deze leerling en in Nederland logeert deze leerling bij jou. Jullie nemen elkaar mee naar school, ontmoeten familie en vrienden en laten de omgeving zien. Bovendien gaan jullie samen een andere stad (her)ontdekken. In Nederland laten we Amsterdam zien en in Rusland reizen we naar Sint Petersburg.

Deze reis is bestemd voor leerlingen uit klas 10.

Pskov