X
GO

Novalis College kleurt paars voor LHBTIQ+’ers

Geplaatst op:
Veel leerlingen en leraren van het Novalis College toonden zich op vrijdag 10 december solidair met de LHBTIQ+-gemeenschap door in paarse kleding op school te verschijnen. Ook deelde de school paarse polsbandjes uit.
Lees verder
De leerlingen van klas 8 werkten van 22 t/m 26 november bevlogen aan hun mentale gezondheid tijdens een speciale awareness week. Ze verdiepten zich in thema’s als genderidentiteit, respectloos gedrag en mentaal welbevinden.
Lees verder

Infoavond en minilessen prima bezocht

Geplaatst op:
De belangstelling voor het middelbare vrijeschoolonderwijs in Eindhoven blijft onverminderd groot. Deze maand maakten honderden ouders en kinderen kennis met het Novalis College tijdens de infoavond én de minilessen.
Lees verder

Werkweken 2021: Samen de wereld ontdekken

Geplaatst op:
In oktober trokken de leerlingen van het Novalis College – zoals elk jaar – er weer een week op uit. Doel: elkaar én de wereld om je heen ontmoeten. We blikken terug op stevige ontdekkingsreizen waarin hard werd samengewerkt en veel werd geleerd. Maar vooral ook een week waarin we elkaar weer eens goed konden ontmoeten!
Lees verder
De leerlingen van het Novalis College hebben op donderdag 14 oktober tijdens de jaarlijkse WOW-dag meer dan € 7.500 euro binnengehaald voor het goede doel. Er komt nog steeds geld binnen. Op 1 december willen we al het geld binnen hebben en tijdens de kerstviering wordt het eindbedrag bekend gemaakt. Een groot deel van het bedrag gaat naar een vrijeschool in Haïti.
Lees verder

Cambridge geslaagden

Geplaatst op:
Wij willen graag met trots mededelen dat afgelopen schooljaaar alle leerlingen van de Cambridge klas 9 zijn geslaagd voor het First examen! Helaas kon niet iedereen op de foto, maar het gaat om de volgende leerlingen:
Lees verder
Pagina 3 van 3 [3] VolgendeLaatste

Archief