X
GO

Bonte stoet over rode loper tijdens galabal.

Geplaatst op:
Jongens in pak, meisjes in prachtige jurken en voertuigen in alle soorten en formaten. Het jaarlijkse gala van de examenleerlingen van het Novalis College op het Ketelhuisplein op Strijp S was ook ditmaal een geweldig kijkspektakel.
Lees verder
Het beroemde internationale circus Renz heeft zijn tenten op gezet in Eindhoven. De bijzonder getalenteerde en gedreven meisjes, Anne Frericks en Jet Scheepers uit klas 7C hebben op vrijdag 17 mei..
Lees verder

Seizoen Ultimate Frisbee

Geplaatst op:
Het seizoen Ultimate Frisbee is begonnen voor de klassen 8B en 8C. Het Eindtoernooi zalplaats vinden op 21 juni.
Lees verder

VAKKANJERS: Janne, Isa, Josephine en Noni

Geplaatst op:
Regiofinale op 11 maart bij Summa College in EindhovenJanne, Isa, Josephine en Noni uit klas 7A van het Novalis College presenteren hun ‘monument van nu’ op weg naar de landelijke finale van Vakkanjers.
Lees verder

Novalis Got Talent Februari 2019

Geplaatst op:
Talenten show van februari 2019
Lees verder
Mocht een kandidaat, tijdens het examen, verdacht worden van ‘onregelmatigheid, onttrekking aan het examen’ (zie artikel 6, pagina 27 van het Examenreglement) en besluit de rector maatregelen te nemen, kan de kandidaat beroep aantekenen bij een, door het bevoegd gezag van de school, ingestelde commissie van beroep.
Lees verder

Lessen Coaching

Geplaatst op:
Onder leiding van dhr. Verhoeven zijn we bij het vakLichamelijke Opvoeding, in klas 8B, begonnen met lessen in Coaching.
Lees verder

Open dag 2019 druk bezocht!

Geplaatst op:
Het vrijeschoolonderwijs blijft onverminderd populair. Dat blijkt wel uit het flinke aantal mensen dat op zondag 27 januari een bezoek bracht aan de open dag van het Novalis College.
Lees verder
Het voedingscentrum heeft op vrijdag 25 januari een Gouden Schoolkantine Schaal aan het Novalis College uitgereikt. Met die prijs krijgt de kantine van de school officiële erkenning als 'gezonde schoolkantine', een kantine waar gezonde producten worden aangeboden en die tevens een gezonde uitstraling heeft.
Lees verder

Les van een echte wedstrijdschaatser

Geplaatst op:
Op donderdag 10 januari heeft klas 11C op de schaatsbaan een bijzonder leuke schaatslesgehad van de wedstrijdschaatser van het Novalis College.
Lees verder

Archief