X
GO

Tekeningen van leerlingen uit klas 8B

Geplaatst op:
Door de uitbraak van het Coronavirus werden de lessen tekenen digitaal uitgevoerd. De leerlingen maakten thuis hun tekeningen en stuurden ze massaal op.
Lees verder

Werkstukken textiele werkvormen

Geplaatst op:
In deze PowerPoint kunt u zien wat door de leerlingen uit klassen 7 en 8 gemaakt is de afgelopen tijd.
Lees verder

Examenresultaten 2020

Geplaatst op:
Op donderdag 4 juni zijn de examenuitslagen berekend en bekend gemaakt. De mentoren hebben in de loop van de ochtend alle kandidaten gebeld. Geslaagde kandidaten konden...
Lees verder

Net geen Vakkanjer-hoofdprijs voor Stay Healthy

Geplaatst op:
Ze grepen op 11 juni net naast de hoofdprijs. Maar Elise, Romi, Rosa en Lorianne uit 8A mogen trots terugkijken op hun deelname aan de Vakkanjer Explorer Competitie 2019-2020. Ze wisten als enige team uit Noord-Brabant door te dringen tot de finale.
Lees verder
Je kunt niet onopgemerkt circusacts uitvoeren aan een lint in een vijftien meter hoge boom. Dat ondervonden Anne en Jet, twee leerlingen uit klas 8C. Ze beoefenen momenteel in de buitenlucht hun sport Aerial Silk. En Omroep Brabant legde dat vast.
Lees verder

Novalis leerlingen naar landelijke finale Vakkanjers

Geplaatst op:
Team Stay Healthy van het Novalis College heeft zich als enige Noord-Brabantse afvaardiging geplaatst voor de landelijke eindstrijd van de Vakkanjer Explorer-competitie 2020. Elise, Romi, Rosa en Lorianne uit 8A bedachten een ruggensteun voor rollator-gebruikers. In totaal dingen nog acht teams mee naar de titel. Op 11 juni maakt de jury via een livestream bekend wie de wisseltrofee krijgt.
Lees verder

Voortgang onderwijs in verband met het coronavirus

Geplaatst op:
Update 15 mei: Update inzake vorderingen richting heropening van het schoolgebouw Met deze brief gaan we in op de situatie die ontstaat in de maand juni, de maand waarin de scholen (gefaseerd) heropenen. Het heropenen heeft veel voeten in aarde. Er zijn nog veel zaken onbekend of onvoldoende duidelijk. Het kabinet besluit uiterlijk 20 mei of opening van de scholen
Lees verder
Als pdf bestand te bekijken, vragen en antwoorden over het corona-virus en de aanpak van het Novalis College.
Lees verder
Er waait deze dagen een creatieve wind door het Novalis College. Alle leerlingen van klas 7 en 8 worden in het kader van de jaarlijkse Kunstweken in veertien dagen tijd klaargestoomd tot heuse filmmakers. Op 13 maart zijn de eindresultaten te zien op de grote schermen van het NATLAB.
Lees verder

Sterre, Luna en Karlijn met robotteam π naar USA

Geplaatst op:
Drie leerlingen van het Novalis College maken komende weken deel uit van het Robotics Team π (pi), dat in Salt Lake City (Utah, USA) deelneemt aan de wereldwijde wedstrijd in het kader van de First Robotics Competition 2020.
Lees verder
Pagina 2 van 3 [2]

Archief