X
GO

Hoofdonderwijs toneel tijdens coronatijden

Geplaatst op:

De afgelopen tijd was het niet mogelijk om een voor¬stelling te maken voor publiek. Er mocht namelijk geen publiek in de school. Niet getreurd, daar vonden we wel wat op...

In klas 10B en klas 10C hebben we gewerkt aan een film!

Klas 10B heeft deze periode gewerkt aan de film ‘Kerst¬verhaal?-Djeezus!’ gemaakt met veel humor en actie. Een film met als basis het aloude kerstverhaal wat veel leerlin¬gen zich nog herinnerden van de basisschool.

We begonnen de periode met als doel een voorstelling te maken met veel humor, door bestaande typetjes uit diverse films te spelen.

Een mix van New Kids en Mocromafia, de ster Destiny als stralend middelpunt, een engel, de ezel, Youssef en Marie-louise maakten het tot een fantasievol geheel. Klas 10C heeft een spannende detective gemaakt. De film is een mooi detectiveverhaal rondom een vriendinnen¬groep op school. Met flink wat moorden die opgelost moesten worden en waarin foto’s van de moorden een belangrijke rol spelen.

Een verontruste rector schakelt de hulp in van twee detectives Zwart en Wit. Zij denken het opgelost te hebben, maar het verhaal krijgt op het einde nog een verassende wending. Tussen de scenes door zien we een aantal scenes geba¬seerd op de “Sluipschutters” (humoristisch sketchprogramma) die het geheel wat opvrolijken.

Natuurlijk is iedereen benieuwd naar de films daarom gaan we aan het eind van het schooljaar een filmavond houden in school en gaan we de films op een groot scherm en met veel popcorn bekijken. Met publiek!!

 

 

 

| Terug

Archief