X
GO

Ouder-surveillanten gezocht voor de eindexamens 2019

Geplaatst op:

De examencommissie van het Novalis College is op zoek naar ouders die tijdens de periode van de eindexamens willen assisteren bij het surveilleren. Het gaat hierbij om het eerste tijdvak  9 mei t/m 22 mei 2019 en het tweede tijdvak 17 t/m 20 juni 2019.

Het is de bedoeling dat de oudersurveillant samen met een of meer docenten tijdens de examenzitting aanwezig is in de examenzaal en assisteert met o.a. het uitdelen van de opgaven, het begeleiden van leerlingen naar het toilet en het toezicht houden op het verloop van het examen. De examens worden afgenomen in de gymzaal en in de mediatheek.

Aan de hand van de aanmeldingen wordt een voorlopig rooster gemaakt en aan de surveillanten gemaild. Begin april geven wij een instructie over het ‘wat en hoe’ tijdens de examens.

Ouders van examenkandidaten (klas 10 A/B, 11A/B en 12A/B) mogen zich helaas niet aanmelden als surveillanten. Belangstellenden kunnen zich tot 1 maart 2019 opgeven bij de examensecretaris, mevrouw Sabine Hendrikse s.hendrikse@novalis.nl.

 

| Terug

Archief