X
GO

Ontmoetingsplatform Vrije school

Geplaatst op:

Breid je sociale netwerk uit

Wij zijn Anna en Christine en hebben beide tot en met de eindexamenklas op De Vrije School in Den Haag gezeten. Wij hebben een digitaal platform ontwikkeld voor mensen met affiniteit met de Vrije School. Je bent dus ook welkom als je niet op de Vrije School hebt gezeten.

Waarom een digitaal ontmoetingsplatform? Wij en anderen delen de ervaring dat als we ook maar ergens op de wereld een persoon tegenkomen die ook op de Vrije School heeft gezeten, we opvallend vaak een herkenning voelen; het gesprek hoeft niet meer vanaf het begin gevoerd te worden maar je kunt verder vanaf een voelbaar gezamenlijk vertrekpunt. Via een digitale ontmoetingsplek willen wij deze herkenning beschikbaar maken voor mensen die wellicht niet de mogelijkheid hebben deze mensen vanzelf te ontmoeten in het dagelijks leven.

Dus ben je (oud) leerlingen, ouders met kinderen op de Vrije School, (oud) leraren van de Vrije School of draag je de Vrije School een warm hart toe, schrijf je dan in op waldorfdating.com voor het vinden van een partner, een vriendschap of het delen van een hobby.

Waldorfdating.com

Hartelijke groet,
Anna & Christine

| Terug

Archief