X
GO

Oproep aan ouders/verzorgers om mee te doen met de beroepenavond 2017

Geplaatst op:

Beste ouder(s), verzorger(s),

In deze snel veranderende samenleving vinden leerlingen het vaak moeilijk om te komen tot een studiekeuze. Het is voor leerlingen lastig een goed beeld te krijgen van de vele beroepen die er zijn en welke studies leiden tot die beroepen. Om ze hierbij te helpen doen we een beroep op u!

Op woensdagavond 8 november a.s. organiseert het Novalis College Eindhoven samen met het Montessori College een beroepenavond voor de leerlingen van deze scholen. Tijdens de beroepenavond geven ouders, oud-leerlingen en andere betrokkenen voorlichting over hun beroep/studie/loopbaan aan leerlingen. Deze beroepenavond vindt plaats op het Novalis College in Eindhoven.

Voor deze avond zijn we op zoek naar mensen die het leuk vinden om over hun beroep, studie en loopbaan te vertellen. We zijn op zoek naar beroepen op alle niveaus, alle branches en functies.

We zouden het op prijs stellen als u als ouder/verzorger korte voorlichtingen wilt verzorgen over uw beroep. U kunt dan bijvoorbeeld vertellen wat voor werkzaamheden u verricht, welke kwaliteiten en eigenschappen hiervoor nodig zijn, welke opleidingen zoal bij het beroep passen, de leuke en minder leuke kanten van het beroep, etc.

Hoe meer verschillende beroepen, studies etc., hoe meer leerlingen iemand in hun interessegebied vinden.

Als u wilt komen spreken of u kent iemand die hiervoor zeer geschikt zou zijn, meldt u zich dan aan via email bij m.rongen@summacollege.nl

Met vriendelijke groet,

Danielle Stephan en Riciëlle Smits

Decanen Novalis College

Marijn Rongen

Decaan Montessori College

| Terug

Archief