X
GO
Archive by month: 2020-5Terug
Je kunt niet onopgemerkt circusacts uitvoeren aan een lint in een vijftien meter hoge boom. Dat ondervonden Anne en Jet, twee leerlingen uit klas 8C. Ze beoefenen momenteel in de buitenlucht hun sport Aerial Silk. En Omroep Brabant legde dat vast.
Lees verder

Novalis leerlingen naar landelijke finale Vakkanjers

Geplaatst op:
Team Stay Healthy van het Novalis College heeft zich als enige Noord-Brabantse afvaardiging geplaatst voor de landelijke eindstrijd van de Vakkanjer Explorer-competitie 2020. Elise, Romi, Rosa en Lorianne uit 8A bedachten een ruggensteun voor rollator-gebruikers. In totaal dingen nog acht teams mee naar de titel. Op 11 juni maakt de jury via een livestream bekend wie de wisseltrofee krijgt.
Lees verder

Voortgang onderwijs in verband met het coronavirus

Geplaatst op:
Update 15 mei: Update inzake vorderingen richting heropening van het schoolgebouw Met deze brief gaan we in op de situatie die ontstaat in de maand juni, de maand waarin de scholen (gefaseerd) heropenen. Het heropenen heeft veel voeten in aarde. Er zijn nog veel zaken onbekend of onvoldoende duidelijk. Het kabinet besluit uiterlijk 20 mei of opening van de scholen
Lees verder

Archief