X
GO
Archive by month: 2020-1Terug

Bijna 2000 bezoekers op open dag!

Geplaatst op:
Het vrijeschoolonderwijs staat ook dit jaar weer volop in de belangstelling. Dat blijkt wel uit het flinke bezoekersaantal van de open dag op zondag 26 januari. De teller stond aan het einde van de dag op bijna 2000.
Lees verder

Antroposofie: Wat is dat?

Geplaatst op:
3 maart 2020 20.00 – 22.00 uur.Deze avond wordt door Oloid georganiseerd.
Lees verder

Examentraining in de buurt

Geplaatst op:
Om ervoor te zorgen dat uw kind zich optimaal kan voorbereiden op de (school)examens, bieden wij de mogelijkheid om een examentraining te volgen. Wij zijn daarom, net als voorgaande jaren, een samenwerking aangegaan met Lyceo.
Lees verder
Het Novalis College heeft een gouden Schoolkantine Schaal 2019 - 2020 van het Voedingscentrum verdiend. Hiermee laten wij zien dat onze schoolkantine gezond is ingericht.
Lees verder

Ouder-surveillanten gezocht voor de eindexamens 2020

Geplaatst op:
De examencommissie van het Novalis College is op zoek naar ouders die tijdens de periode van de eindexamens willen assisteren bij het surveilleren. Het gaat hierbij om het eerste tijdvak 7 mei t/m 20 mei 2020 en het tweede tijdvak 15 t/m 18 juni 2020.
Lees verder

Vakkanjers Eindpresentatie: 5 februari

Geplaatst op:
Onderzoeken. Ontwerpen. Maken. Presenteren. In Vakkanjer Explorer, een bijzonder lesprogramma in challengevorm, bedenken de leerlingen ideeën die de maatschappij verder helpen. Ieder vanuit zijn of haar eigen interesses en talenten. De leerlingen van klas 8A van het Novalis College zijn in november begonnen met Vakkanjer Explorer, de eindpresentatie is in februari.
Lees verder

Archief