X
GO
Archive by month: 2018-6Terug

Stageplek bij leerlingenondersteuning

Geplaatst op:
De afdeling ‘leerlingondersteuning’ van het Novalis College is op zoek naar een stagiair(e). Het betreft het 3e leerjaar en de eerste helft van het 4e leerjaar. Je De plek is zowel voor de minorstage als de jaar stage (32 uur per week).
Lees verder
Tijdens de eerste poëzie-avond in de geschiedenis van het Novalis College – met als thema Zomergedicht 2018 – werden drie leerlingen in het zonnetje gezet. Uit een hele berg ingezonden poëzie, werden de gedichten van Sjoerd Elting, Tessa Rooyakkers en Leah Benishek op 7 juni bekroond met een ereplaats.
Lees verder

Vacature docent geschiedenis

Geplaatst op:
Vanaf 1-8 heeft het Novalis College een tijdelijke vacature voor docent geschiedenis voor 0,4 wtf. De vervanging zal in ieder geval tot en met november zijn.
Lees verder

Vacature docent muziek

Geplaatst op:
Vanaf 1-8 heeft het Novalis College een tijdelijke vacature voor docent muziek voor 0,33 wtf. De vervanging zal in ieder geval tot en met november zijn.
Lees verder

Schoolfotograaf

Geplaatst op:
Op donderdag 23 augustus, in de eerste schoolweek van 2018-2019 komt schoolfotograaf VandenBergh-ID alle leerlingen fotograferen. U zult dan geheel vrijblijvend een fotopakket ontvangen met o.a. een schoolpas. Deze schoolpas wordt zowel intern als extern gebruikt voor bijvoorbeeld kopiëren, mediatheek, uitleen bibliotheek en bij schoolfeesten.
Lees verder

Lessen coaching

Geplaatst op:
Bij het vak Lichamelijke Opvoeding zijn we in klas 7 begonnen met lessen in Coaching. Het omgaan met het geven en krijgen van complimenten en aanwijzingen is voor de leerlingen een vaardigheid waar ze in het dagelijks leven veel gebruik van kunnen maken.
Lees verder

Archief