X
GO
Archive by month: 2018-5Terug

Vacature scheikunde

Geplaatst op:
Het Novalis College heeft een vacature voor zes lesuren scheikunde (zes lessen in klas vijf VWO en drie lessen in klas zes VWO) . De vacature is voor het gehele schooljaar 2018-2019.
Lees verder

Oefenwedstrijd Softbal IRMA-KOEKEROEND

Geplaatst op:
Afgelopen vrijdag, 25 mei, 8.45 uur, vond de eerste oefenwedstrijd IRMA = KOEKEROEND, uit klas 9A plaats op het grasveld van de Hondsheuvels. Onder belangstelling van leerkrachten, stagiaires en ouders werd er geoefend voor het komende Eindtoernooi.
Lees verder

Uitwisseling Brest-Eindhoven 2018

Geplaatst op:
Na een succesvolle uitwisseling naar Rusland staat nu een uitwisseling met een school in Brest op het programma. Contact via brieven in het Frans en Engels en een ontmoeting in Eindhoven en Frankrijk. Bij elkaar in gastgezinnen blijven slapen en eten en lessen volgen in de vreemde talen.
Lees verder

Bericht uit Haïti – WOW-actiegelden

Geplaatst op:
De afgelopen week kwamen er leuke berichten uit Haïti van L’Ecole du Village. Met het geld van de WOW-acties hebben ze daar ondertussen een werkende elektriciteitsgenerator (die de houtwerkplaats laat draaien) aangeschaft. De werkplaats voor de leerlingen van 12+ draait op volle toeren.
Lees verder
Drie leerlingen van het Novalis College debatteerden op maandag 23 april op grootse wijze vanuit de zetels van de vergaderzaal van de Tweede Kamer met ministers, kamerleden en staatssecretarissen tijdens het Nationaal Jeugddebat.
Lees verder

Dramales klas 8b

Geplaatst op:
Deze foto's zijn gemaakt tijdens een dramales van klas 8b. De leerlingen hebben een ontwerp gemaakt en dat ontwerp geschminkt bij een klasgenoot.
Lees verder

Archief