X
GO
Archive by month: 2018-4Terug
Een groot aantal leerlingen van klas 10AB&E begint op maandag 16 april aan het eerste examen, het zogenaamde CPE, Centraal Praktisch Examen, Kunstvak2 Beeldend. In vier ochtenden op 16, 17, 18 en 19 april gaan ze aan de slag met het examen thema: DE STAD, om op donderdag avond 19 april hun werkstukken te kunnen presenteren.
Lees verder

WOW dag 2015, wat is er met de opbrengst gedaan?

Geplaatst op:
In het kleine plaatsje Pokhara, Nepal, met prachtig uitzicht op de Himalaya, ligt een Waldorf schooltje met biologisch-dynamisch boerderijtje erbij. Over een paar weken begint het nieuwe schooljaar hier en is er voor het eerst een klas 3. De oprichters; Ritman, Bisnu en Asha zijn enorm gedreven om door te gaan tot klas 12.
Lees verder

Leerlingen Novalis beleven leerzame stageperiode

Geplaatst op:
De leerlingen van klas 9, 10 en 11 zijn na een zeer leerzame stageperiode van twee weken weer teruggekeerd in de schoolbanken op het Novalis College. Vol verhalen over hun belevingen in winkels, zorginstellingen en bedrijven.
Lees verder

Exit toneelstuk klas 11B

Geplaatst op:
Exit gaat over een groep jongeren die de maatschappij niet leuk meer vindt. Ze vinden dus dat de wereld een vreselijke plaats geworden is. Ze vinden dus dat die wereld, zoals zij die kennen, het verder maar uit moet zoeken, zonder hen. Samen gaan ze in een huis wonen. Hier leven ze afgezonderd van de maatschappij en gebeurt er van alles.
Lees verder

Archief