X
GO
Archive by month: 2018-12Terug

WOW dag

Geplaatst op:
Een grootste braderie met spetterende mini theatervoorstellingen, leerlingen met kratten vol zelfgemaakte spulletjes sjokte enthousiast door de school. Met veel ijver is een knallende dag georganiseerd waarbij de leerlingen alle ruimte kregen om initiatief te nemen voor het goede doel.
Lees verder

Bevindingen inspectiebezoek

Geplaatst op:
In juni heeft de inspectie een bezoek gebracht aan scholen van de SGVVS. Bij het Karel de Grote College vond een uitgebreid onderzoek plaats, het Novalis College werd bezocht met het doel motiverende kenmerken in het Havo-onderwijs te onderzoeken.
Lees verder
Op 29 november hebben de leerlingen met vereende krachten het eigen Eindtoernooi georganiseerd. Ze hebben er een proces van 10 weken van gemaakt. De verschillende rollen van Coach, Fitness-instructeur, Scheidsrechter en Organisator zijn in deze 10 weken geoefend en in de week vóór het toernooi geëvalueerd met een zelf-evaluatie.
Lees verder

Klas 10a presenteert: Feeksje temmen

Geplaatst op:
Op donderdag 6 december speelt klas 10A het toneelstuk “Feeksje temmen”. Er zijn 2 voorstellingen, om 16:00 en om 20:00 uur en beide voorstellingen vinden plaats op het Novalis College. Het toneelstuk is een bewerking van een stuk geschreven door William Shakespeare namelijk ‘De getemde Feeks’.
Lees verder

Archief