X
GO

Voortgang onderwijs in verband met het coronavirus

Geplaatst op:
Update 29 maart: We staan aan het einde van de tweede week waarin we thuis moeten blijven. Blikken we terug op die twee weken, dan kunnen we concluderen dat iedereen hard werkt om de nieuwe situatie te begrijpen en er vorm aan te geven. Een tijd waarin we onze gewoonten overboord moeten gooien en in heel korte tijd moeten wennen aan nieuwe gewoonten. En mogelijkerwijs...
Lees verder
Als pdf bestand te bekijken, vragen en antwoorden over het corona-virus en de aanpak van het Novalis College.
Lees verder
Er waait deze dagen een creatieve wind door het Novalis College. Alle leerlingen van klas 7 en 8 worden in het kader van de jaarlijkse Kunstweken in veertien dagen tijd klaargestoomd tot heuse filmmakers. Op 13 maart zijn de eindresultaten te zien op de grote schermen van het NATLAB.
Lees verder

Sterre, Luna en Karlijn met robotteam π naar USA

Geplaatst op:
Drie leerlingen van het Novalis College maken komende weken deel uit van het Robotics Team π (pi), dat in Salt Lake City (Utah, USA) deelneemt aan de wereldwijde wedstrijd in het kader van de First Robotics Competition 2020.
Lees verder
Het Novalis College barst van het talent. Dat bleek maar weer eens tijdens de jaarlijkse editie van ‘Novalis got talent!. Maar liefst 22 leerlingen brachten op vrijdag 14 februari gezamenlijk 13 bijzondere acts op het podium, vol humor, emotie en spanning.
Lees verder
Meer dan 40 leerlingen van de vmbo-t klassen 10A en 10B toonden op 13 februari tijdens een speciale presentatiemarkt op creatieve wijze de onderzoeksresultaten van hun profielwerkstuk. Een groot publiek genoot van onder meer posters, kunstwerken en filmpjes. En van de enthousiaste toelichting daarop.
Lees verder

Talentenjacht vrijdag 14 februari 2020: 20.00 uur

Geplaatst op:
Aanstaande vrijdag 14 februari is er een mooie liefdevolle talentenjacht! Er staan een aantal mooie optredens gepland.
Lees verder
Met hun zelfbedachte Stay Healthy-ruggensteun voor ouderen sleepten Elise, Romi, Rosa en Lorianne uit klas 8A de schoolprijs binnen van de Vakkanjers Explorer-competitie 2020. Tijdens een halve finale tegen teams uit de regio krijgen ze nu de kans zich te plaatsen voor de landelijke finale, op 21 juni in Apeldoorn.
Lees verder

Bijna 2000 bezoekers op open dag!

Geplaatst op:
Het vrijeschoolonderwijs staat ook dit jaar weer volop in de belangstelling. Dat blijkt wel uit het flinke bezoekersaantal van de open dag op zondag 26 januari. De teller stond aan het einde van de dag op bijna 2000.
Lees verder

Examentraining in de buurt

Geplaatst op:
Om ervoor te zorgen dat uw kind zich optimaal kan voorbereiden op de (school)examens, bieden wij de mogelijkheid om een examentraining te volgen. Wij zijn daarom, net als voorgaande jaren, een samenwerking aangegaan met Lyceo.
Lees verder
Pagina 1 van 10 EersteVorige [1]

Archief