X
GO

Lentefestival

Geplaatst op:
Vrijdag 22 april was het eerste lentefestival een feit.Even spannend of de geplande buiten activiteiten door konden gaan, want het werd opeens wel heel donker en de wind stak op
Lees verder

Examenstunt

Geplaatst op:
Examenklassen nemen met ludieke actie en muziek afscheid van school. Op de laatste officiële lesdag van hun middelbare schoolloopbaan namen de examenklassen traditiegetrouw op ludieke wijze afscheid van de school, de medeleerlingen en de docenten. De eindexamenstunt van 20 april was er één met een muzikaal slot.
Lees verder
In een bomvolle aula, volgehangen met zelf gevouwen kraanvogels, vond op Goede Vrijdag de Paasviering van het Novalis College plaats. Bijzonder was de aanwezigheid van twee leerlingen uit de zevende klas : Anna uit Oekraïne en Nadia uit Rusland. Zij deelden de paaseitjes uit en hingen als vredessymbool de laatste twee kraanvogels in de boom.
Lees verder

Bruisende talentenjacht vol dans, zang en muziek

Geplaatst op:
Het Novalis College barst van het talent. Dat bleek maar weer eens tijdens de Talentenjacht van vrijdag 8 april. Twaalf acts, onder meer zang, dans, rockbandjes, piano en ook een monoloog, brachten het toegestroomde publiek in vervoering.
Lees verder

Kunstweken

Geplaatst op:
Kunstweken
Lees verder
De eerste twee weken van maart was het een gezellige, creatieve boel in het Novalis College. Terwijl de leerlingen van de bovenbouw op stage of eindreis waren, kregen de leerlingen van klas 7 en 8 alle ruimte om zich creatief te ontplooien tijdens de kunstweken. Op vrijdag 18 maart werd dit bijzondere evenement afgesloten met een bruisend festival.
Lees verder
Havo- en vwo-leerlingen uit de 8e klas hebben zich van 7 tot en met 18 maart verdiept in het koloniale systeem en vooral ook in de sporen die daarvan nog steeds zichtbaar zijn.
Lees verder

Talentenjacht vrijdag 8 april 2022 : 20.00 uur

Geplaatst op:
Aanstaande vrijdag 8 april 2022 om 20.00 uur is er een mooie talentenjacht! Er staan een aantal mooie optredens gepland.
Lees verder

Uitnodiging Kunstfestival 18 maart

Geplaatst op:
Kunstfestival 18 maart 11.00 uur tot 23.30 uur
Lees verder

Managementwijzigingen

Geplaatst op:
Maandag 7 maart 2022 hebben bestuur en schoolleiding bekendgemaakt dat er wijzigingen komen in het management van de school. Samen met het bestuur en in goede afstemming met het team en de medezeggenschapsraad wordt de komende weken voor een overdracht gezorgd zodat de voortgang van het onderwijs geborgd blijft. Zodra hierover...
Lees verder
Pagina 1 van 3 EersteVorige [1]

Archief