X
GO

Presentatie Atelier klas 12

Geplaatst op:
In de drie disciplines Muziek – Drama – Beeldend hebben de leerlingen het onderwerp Massacultuur onder handen genomen. De leerlingen nodigen u van harte uit om naar de presentatie van hun werk te komen kijken en luisteren.
Lees verder

Bo Ribbens naar finale Compositiewedstijd

Geplaatst op:
Pianist en Novalis-leerling Bo Ribbens (klas 10A) heeft zich afgelopen weekend in de concertzaal van Tilburg geplaatst voor de landelijke finale van de compositiewedstrijd van het Nederlands Blazers Ensemble (NBE), op 17 december in Vredenburg te Utrecht. De winnaar mag zijn compositie laten horen tijdens het Nieuwjaarsconcert in Amsterdam.
Lees verder

Open dag

Geplaatst op:
Altijd al benieuwd geweest naar het Novalis College? Wat maakt deze school nu zo bijzonder? Kom dan op zondag 28 januari 2018 naar onze jaarlijkse open dag. Van 11:00 tot 14:30 uur openen wij onze deuren en nodigen wij jou van harte uit om een kijkje te komen nemen.
Lees verder
Maar liefst vier van onze leerlingen zijn gekozen om deel te mogen nemen aan het Nationaal Jeugddebat in de tweede kamer in Den Haag. Tijdens de voorronde hiervan, afgelopen vrijdag in het Provinciaal Jeugddebat in het provinciehuis in Den Bosch, was het Novalis College vertegenwoordigd met acht leerlingen. In totaal deden er zo'n veertig jongeren mee. Zij kwamen uit alle delen van Brabant en waren van allerlei opleidingsniveaus. Van tevoren was bekend dat er twaalf uitgekozen zouden worden om d...
Lees verder

Scholierencompetitie in Eindhovens Stadhuis

Geplaatst op:
Globaliseringprocessen zorgen ervoor dat de verwevenheid in de wereld steeds groter wordt. Wereldwijd drijven mensen handel met elkaar. Communiceren met iemand die 2000 kilometer bij jou vandaan is, daar kijkt niemand meer van op. Mondiale vraagstukken en internationale milieuproblemen zijn bij iedereen bekend. Toch? Of toch niet? Om deze vraagstukken ook bij jongeren onder de aandacht te brengen, startte Stichting Switch het project “Watch your World”, ook wel bekend als de Scholierencompetit...
Lees verder
Wel of niet jezelf registreren als orgaandonor? Met die vraag worden de leerlingen van klas 8 komende weken geconfronteerd tijdens de hoofdonderwijsperiode Levensbeschouwing.
Lees verder
Dankzij de vele inspanningen van leerlingen van het Novalis College tijdens de jaarlijkse WOW-actiedag kan L’Ecole du Village in Haïti bouwen aan een stabiele én creatieve toekomst. De leerlingen haalden meer dan 10.000 euro op én zagen groothandel Mercurius een gift doen bestaande uit penselen, verf en wol.
Lees verder
De eerste informatieavond voor leerkrachten en ouders van groep 8-basisscholieren kende met ruim 200 bezoekers een grote belangstelling. De bezoekers namen deel aan workshops en bezochten de informatiemarkt.
Lees verder

Eindwerkstuk presentaties

Geplaatst op:
Over niet al te lange tijd is het weer zover: onze 12e klassers presenteren de eindwerkstukken.
Lees verder

Uitbreidingsplannen Novalis College in ED

Geplaatst op:
Het Eindhovens Dagblad besteedde op 31 oktober uitgebreid aandacht aan de uitbreidingsplannen van het Novalis College.
Lees verder
Pagina 1 van 3 EersteVorige [1]23 Laatste

Archief