X
GO
Ondanks de lage temperatuur kwamen op 16 november onze leerlingen hartverwarmend in actie voor een kinderopvangproject in Santiago de Chili. Tijdens de jaarlijkse Waldorf One World dag werd geld ingezameld voor Mundo Feliz.
Lees verder

Kleien en smeden tijdens drukbezochte Infoavond

Geplaatst op:
Steeds meer mensen zijn benieuwd naar het vrijeschoolonderwijs. Tijdens de jaarlijkse infoavond op 14 november verwelkomde het Novalis College meer dan 400 belangstellenden, waaronder ruim honderd kinderen. Voor de meesten was het de eerste kennismaking met ons onderwijs.
Lees verder

Werkweek: Kennis maken met elkaar in de natuur

Geplaatst op:
In oktober trokken de leerlingen van de 7e en 9e klas er weer een week op uit. Doel: elkaar én de wereld om je heen ontmoeten. Het waren mooie ontdekkingsreizen waarin hard werd samengewerkt en veel werd geleerd. Maar vooral ook een week waarin we elkaar beter leerden kennen!
Lees verder

TechFunDay bij Novalis College

Geplaatst op:
Het Novalis College bruiste van energie tijdens de recente TechFunDay. Leerlingen van de achtste klas konden kennismaken met de wonderlijke wereld van techniek, met dank aan een indrukwekkende line-up van workshops georganiseerd door topbedrijven en enthousiaste techniekpromotoren.
Lees verder

Archief