X
GO

Vacature maatschappijleer en aardrijkskunde

Geplaatst op:
Per 5 november 2018 is er een vacature, wegens zwangerschapsverlof, voor maatschappijleer en aardrijkskunde. Het betreft 4 lesuren maatschappijleer, 2 lesuren aardrijkskunde en 2 keer een periode aardrijkskunde. Alle lessen worden gegeven aan vmbo-t klassen. De aanstellingsomvang is circa 0,3 wtf. De vervanging duurt tot ongeveer 11 maart 2019.
Lees verder

Vacature leraar natuurkunde

Geplaatst op:
Wegens de vervanging van zwangerschapsverlof is het Novalis College op zoek naar een leraar natuurkunde 1ste graads of in opleiding.Het betreft een vacature vanaf 17 januari 2019, voor zes lesuren vooralsnog verdeeld over de donderdag en vrijdag. De vervanging duurt tot 5 juli 2019.
Lees verder

Vacature Voorzitter Raad van Toezicht

Geplaatst op:
Stichting Scholengemeenschap voor vrijeschoolonderwijs te Nijmegen is, i.v.m. verstrijken laatste zittingsperiode, op zoek naar een Voorzitter Raad van Toezicht met bestuurlijke ervaring, een eigentijdse visie op de vrijeschoolpedagogiek en het antroposofisch mensbeeld in een veranderende wereld.
Lees verder

Schoolorkest IN CONCERT 2019

Geplaatst op:
Repetities twee keer in de maand op donderdag tussen 15.00-17.00. Iedere leerling is welkom, elk niveau.
Lees verder
Binnen het Novalis College biedt het begeleiden van nieuwe leerkrachten en stagiaires kansen om onszelf verder te ontwikkelen. Als team LO gaan we de komende tijd stil staan bij de functie van toetsen (summatief versus formatief); beoordelingsinstrumenten, scoringsregels; beoordelingsvormen en –situaties.
Lees verder

Michaël

Geplaatst op:
Hoe moedig ben je? Op 3 oktober vieren we op school het Michaëlsfeest. Na twaalf uur vervallen de lessen en gaat iedereen aan de slag.
Lees verder

Op naar Brest

Geplaatst op:
Wist je dat de Fransen echt heel veel eten, zelfs warm op school in de grote pauze die wel twee uur duurt?! Na de ontvangst van een groep leerlingen uit Brest, is het nu aan ons om 1000 kilometer te reizen. Een week lang zullen we met 14 tiende klassers in Brest verblijven.
Lees verder

Toneelvoorstelling klas 10B

Geplaatst op:
Volwassen worden, hoe doe je dat? Moet je dit afkijken van de hazen en de forellen in de beek, of juist volwassenen in alle details nadoen? Blijf je op het rechte pad of gaat het alleen maar om het doel? Klas 10B oefent momenteel hard om op 14 september een levendige bewerking van Pinokkio op de planken te zetten. Komt dat zien, komt dat zien!
Lees verder
Tijdens de lessen Lichamelijke Opvoeding hebben we samen met de leerlingen uit klas 8 onderzocht wat hoort bij goed samenwerken. De leerlingen gaven blijk van een groot collectief inzicht waar volwassenen nog wat van kunnen leren.
Lees verder
Op 22 juni is het Eindtoernooi Ultimate Frisbee gespeeld door de klassen 8 op de kunstgrasvelden van de Technische Universiteit. De leerlingen lieten hun zelfstandigheid en zelfwerkzaamheid zien waar ze gedurende 10 weken in geoefend hebben.
Lees verder
Pagina 1 van 5 EersteVorige [1]2345 Laatste

Archief