X
GO

Uitzwaaien van examenkandidaten

Geplaatst op:
Afgelopen week werden de diploma’s en eindgetuigschriften uitgereikt. De feestdagen begonnen met een algemene viering in de aula met muziek, toneel en dans.
Lees verder

Gala 2017

Geplaatst op:
Het eindejaarsgala was weer een daverend feest. De examenkandidaten liepen in hun mooiste jurk of pak over de rode loper nadat ze uit een gloednieuwe cabrio, een 12 meter lange limo of van achterop bij pa van de motor stapten.
Lees verder

Klas 10C brengt Ganzenhof in kaart

Geplaatst op:
De leerlingen van Klas 10c (Havo en VWO) hebben tijdens het meetkundekamp een deel van recreatiepark De Ganzenhof in Bladel in kaart gebracht met behulp van ambachtelijke meetinstrumenten als jalons, prisma’s en theodolieten.
Lees verder

Schoolfotograaf

Geplaatst op:
Op woensdag 30 augustus, in de eerste schoolweek van 2017-2018 komt schoolfotograaf VandenBergh-ID alle leerlingen fotograferen. U zult dan geheel vrijblijvend een fotopakket ontvangen met o.a. een schoolpas. Deze schoolpas wordt zowel intern als extern gebruikt voor bijvoorbeeld kopiëren, mediatheek, uitleen bibliotheek, bij schoolfeesten etc.
Lees verder

Koor & Euritmie uitvoering, woensdag avond 7 juni

Geplaatst op:
Wat is er mooier dan twee kunstvakken samen te voegen! De ‘grote’ leerlingen en de ‘jongere’ leerlingen samen in een voorstelling. Koor door de 10e en 11e klassers en een leerling van de Blauwe Bloem. En euritmie voor de 7e klassers.
Lees verder

Reisverslag Roemenië

Geplaatst op:
Op vrijdag 26 mei zijn 11 vmbo-leerlingen voor hun cultuurreis vertrokken naar Geges, een klein, door Hongaren bewoond dorp in Roemenië. Na een lange reis arriveerden we ter plaatse, kamers werden verdeeld en koffers uitgepakt. De leerlingen moesten duidelijk wennen aan het sobere onderkomen.
Lees verder
Afgelopen donderdag heeft Nienke Coers de 2e plaats weten te veroveren in de jaarlijks door Cordaid georganiseerde profielwerkstuk-wedstrijd. Cordaid heeft deze wedstrijd in het leven geroepen om samen met jongeren na te denken over ontwikkelingssamenwerking en oplossingen te zoeken voor problemen in fragiele gebieden.
Lees verder

Parijs met klas 11 Havo en Vwo

Geplaatst op:
Op vrijdag 19 mei vertrok een groep met 51 leerlingen havo en vwo naar Parijs om daar een weekend lang de stad te verkennen. Na het opzetten van de tenten op een camping, ging de reis richting Montmartre waar - onder een stralende zon en met helder uitzicht - het eerste beeld van Parijs ontstond.
Lees verder

Foto’s toneel klas 11A

Geplaatst op:
We hebben met klas 11A het stuk “Neus!” gespeeld. Een stuk over klunzige feeën, een dappere dichter, stoere kadetten een smerige trol en een belachelijke neus. Er werd veel gedanst zowel solodans als groepsdansen. Ook zaten er veel vertaalde Franse meezing-chansons in het stuk. We eindigden met het grote finalelied “‘t hoeft niet perfect te zijn”.
Lees verder

Recordopbrengst WOW-actie 2016 voor Kakuma

Geplaatst op:
Onze leerlingen hebben op allerlei, vaak originele manieren, geprobeerd om zoveel mogelijk sponsors bij elkaar te verzamelen. Er is hardgelopen, gefietst en gekanood. Er zijn taarten, cupcakes en koekjes gebakken. Er zijn auto’s gewas- sen, honden uitgelaten, er is geskied en er is zelfs een veganistische eetavond georganiseerd. Kortom, bijna al onze zeshonderd leerlingen hebben hun best gedaan om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen voor de kinderen in het vluchtelingenkamp.
Lees verder
Pagina 1 van 2 EersteVorige [1]2 Laatste

Archief