X
GO

Cambridge geslaagden

Geplaatst op:
Wij willen graag met trots mededelen dat afgelopen schooljaaar alle leerlingen van de Cambridge klas 9 zijn geslaagd voor het First examen! Helaas kon niet iedereen op de foto, maar het gaat om de volgende leerlingen:
Lees verder

Adieu Marijke!

Geplaatst op:
Met een receptie in de nieuwbouw en een informeel samenzijn met familie, vrienden en collega’s bij Groendomein het Wasven, nam rector Marijke Vermeer op 16 juni na 19 dienstjaren afscheid van het Novalis College.
Lees verder

Theater de Parade

Geplaatst op:
De leerlingen van het Novalis zijn voor het eerst in lange tijd weer naar het theater geweest (de Parade in Eindhoven) voor het vak CKV.
Lees verder

Openstelling

Geplaatst op:
Wij zijn blij dat er vanaf 31 mei jl. voor het voortgezet onderwijs geen beperkende covid-maatregelen meer gelden. Dit betekent dat wij in principe het volledige programma aanbieden.Daarbij hebben wij ons wel te verhouden tot andere beperkingen, zoals ziekte en afwezigheid van docenten, quarantaine voor (groepen) leerlingen en medewerkers en de beperkingen volgend uit de bouwactiviteiten van de school (nieuwbouw en verbouw). Per week bekijken wij de situatie en maken een zo optimaal mogelijk ond...
Lees verder

Novalis nieuwsbericht 31-05-2021

Geplaatst op:
Vanaf 1 juni zullen nieuwe mensen aantreden in de schoolleiding. Mevr. Debbie Ceiler zal vanaf het nieuwe schooljaar de functie van rector innemen. In de periode tot het einde van....
Lees verder
De ene dag klimmen, mountainbiken en rappen. De ander dag serieus praten over thema’s als stress, diversiteit en body shaming. Een speciale coronaproof editie van de awareness- en excursieweek – van 12 tot en met 16 april - was een waarin spanning én spannende thema’s elkaar voortdurend afwisselden.
Lees verder
Vanaf de dag dat de middelbare scholen hun deuren weer mochten openen beleefden de leerlingen van het Novalis College een intense periode vol creëren, avontuur en vooral onderlinge ontmoetingen tijdens de kunst- en activiteitenweken.
Lees verder

Studiebegeleiding weer geopend!

Geplaatst op:
De scholen zijn weer (deels) geopend en dat betekent dat ook de studiebegeleiding op school weer van start is gegaan.Mocht uw zoon of dochter in deze moeilijke periode wat extra hulp kunnen gebruiken bij het plannen en organiseren van het huiswerk, het aanleren van studievaardigheden of juist bij vakinhoudelijke achterstanden dan kunt u contact met ons opnemen.
Lees verder

Livestream Theaterlessen

Geplaatst op:
De rode loper wordt uitgerold voor de leerlingen die deelnemen aan de theaterlessen.Op zaterdag 13 maart om 15.00 uur gaat de digitale presentatiemiddag van het theaterproject plaats vinden op het Eckartcollege. De 11 korte filmproducties worden via een livestream vertoond.
Lees verder

Ouder-surveillanten gezocht voor de eindexamens 2021

Geplaatst op:
De examencommissie van het Novalis College is op zoek naar ouders die tijdens de periode van de eindexamens willen assisteren bij het surveilleren. Het gaat hierbij om het eerste tijdvak 17 mei t/m 31 mei 2021, het tweede tijdvak 14 t/m 25 juni 2021 en het derde tijdvak 6 t/m 9 juli 2021.
Lees verder
Pagina 1 van 2 EersteVorige [1]

Archief