X
GO

Novalis Got Talent Februari 2019

Geplaatst op:
Talenten show van februari 2019
Lees verder
Mocht een kandidaat, tijdens het examen, verdacht worden van ‘onregelmatigheid, onttrekking aan het examen’ (zie artikel 6, pagina 27 van het Examenreglement) en besluit de rector maatregelen te nemen, kan de kandidaat beroep aantekenen bij een, door het bevoegd gezag van de school, ingestelde commissie van beroep.
Lees verder

Lessen Coaching

Geplaatst op:
Onder leiding van dhr. Verhoeven zijn we bij het vakLichamelijke Opvoeding, in klas 8B, begonnen met lessen in Coaching.
Lees verder

Ouder-surveillanten gezocht voor de eindexamens 2019

Geplaatst op:
De examencommissie van het Novalis College is op zoek naar ouders die tijdens de periode van de eindexamens willen assisteren bij het surveilleren. Het gaat hierbij om het eerste tijdvak 9 mei t/m 22 mei 2019 en het tweede tijdvak 17 t/m 20 juni 2019.
Lees verder

Open dag 2019 druk bezocht!

Geplaatst op:
Het vrijeschoolonderwijs blijft onverminderd populair. Dat blijkt wel uit het flinke aantal mensen dat op zondag 27 januari een bezoek bracht aan de open dag van het Novalis College.
Lees verder
Het voedingscentrum heeft op vrijdag 25 januari een Gouden Schoolkantine Schaal aan het Novalis College uitgereikt. Met die prijs krijgt de kantine van de school officiële erkenning als 'gezonde schoolkantine', een kantine waar gezonde producten worden aangeboden en die tevens een gezonde uitstraling heeft.
Lees verder

Les van een echte wedstrijdschaatser

Geplaatst op:
Op donderdag 10 januari heeft klas 11C op de schaatsbaan een bijzonder leuke schaatslesgehad van de wedstrijdschaatser van het Novalis College.
Lees verder

Ontmoetingsplatform Vrije school

Geplaatst op:
Breid je sociale netwerk uit op ons digitaal ontmoetingsplatform www.waldorfdating.com!
Lees verder

Gevonden Voorwerpen

Geplaatst op:
In de week van 18 tot 25 januari zal de Gevonden Voorwerpenkraam weer worden opgebouwd.
Lees verder

WOW dag

Geplaatst op:
Een grootste braderie met spetterende mini theatervoorstellingen, leerlingen met kratten vol zelfgemaakte spulletjes sjokte enthousiast door de school. Met veel ijver is een knallende dag georganiseerd waarbij de leerlingen alle ruimte kregen om initiatief te nemen voor het goede doel.
Lees verder
Pagina 1 van 7 EersteVorige [1]2345 Laatste

Archief