X
GO
De ene dag klimmen, mountainbiken en rappen. De ander dag serieus praten over thema’s als stress, diversiteit en body shaming. Een speciale coronaproof editie van de awareness- en excursieweek – van 12 tot en met 16 april - was een waarin spanning én spannende thema’s elkaar voortdurend afwisselden.
Lees verder
Vanaf de dag dat de middelbare scholen hun deuren weer mochten openen beleefden de leerlingen van het Novalis College een intense periode vol creëren, avontuur en vooral onderlinge ontmoetingen tijdens de kunst- en activiteitenweken.
Lees verder

Studiebegeleiding weer geopend!

Geplaatst op:
De scholen zijn weer (deels) geopend en dat betekent dat ook de studiebegeleiding op school weer van start is gegaan.Mocht uw zoon of dochter in deze moeilijke periode wat extra hulp kunnen gebruiken bij het plannen en organiseren van het huiswerk, het aanleren van studievaardigheden of juist bij vakinhoudelijke achterstanden dan kunt u contact met ons opnemen.
Lees verder

Livestream Theaterlessen

Geplaatst op:
De rode loper wordt uitgerold voor de leerlingen die deelnemen aan de theaterlessen.Op zaterdag 13 maart om 15.00 uur gaat de digitale presentatiemiddag van het theaterproject plaats vinden op het Eckartcollege. De 11 korte filmproducties worden via een livestream vertoond.
Lees verder

Ouder-surveillanten gezocht voor de eindexamens 2021

Geplaatst op:
De examencommissie van het Novalis College is op zoek naar ouders die tijdens de periode van de eindexamens willen assisteren bij het surveilleren. Het gaat hierbij om het eerste tijdvak 17 mei t/m 31 mei 2021, het tweede tijdvak 14 t/m 25 juni 2021 en het derde tijdvak 6 t/m 9 juli 2021.
Lees verder
Enkele honderden ouders, basisscholieren en andere nieuwsgierigen bezochten op dinsdag 26 en zondag 31 januari via de speciale website welkombijnovalis.nl de informatieavond en open dag. Bezoekers zagen gesprekken met leerlingen, ouders en schoolleiding, konden een razende reporter volgen en gingen direct live in gesprek in diverse chatboxen. Gemist? Niet getreurd...
Lees verder
Eindwerkstukpresentaties klassen 11havo en 12vwo.Het had niet veel gescheeld of we hadden een backup plan moeten inzetten voor de eindwerkstukpresentaties van de huidige eindexamenleerlingen. Nog net op de valreep hebben we mogen genieten van een aantal parels van eindwerkstukpresentaties.
Lees verder

Corona Protocol Novalis College

Geplaatst op:
Corona Protocol Novalis College.
Lees verder

VAKKANJERS op het Novalis: Scout en Explorer

Geplaatst op:
Het Novalis College doet weer mee aan Vakkanjers en gaan aan de slag met de WWF Wildlifechallenge in opdracht van het Wereld Natuur Fonds
Lees verder

Nieuwsbericht decanaat nr. 1

Geplaatst op:
Nieuwsbericht decanaat nr. 1 - voor klas 9 en 10 vmbo.Hierbij ontvangen jullie de eerste nieuwsbrief van schooljaar 2020-2021Via deze nieuwsbrieven willen we jullie (leerlingen en ouders) dit jaar op de hoogte brengen van belangrijke data, websites en ontwikkelingen rondom de studiekeuze.
Lees verder
Pagina 1 van 2 EersteVorige [1]

Archief